Segueix-nos a les xarxes socials:

Espolla

La setzena trobada de cantadors d'Espolla comença aquest dimecres

També es farà la setena escola d'estiu de Glosa

La setzena trobada de cantadors d'Espolla comença aquest dimecresEMPORDA.INFO

Demà dimarts comencen les activitats de la 16a Trobada de Cantadors i la 7a Escola d'Estiu de Glosa, a Espolla. Les activitats que es fan a la nit són gratuïtes i destaquen per la seva varietat, tot i que totes estan relacionades amb la cançó improvitzada i la música popular.

Al següent enllaç es pot consultar la programació de la setmana, que culmina el dissabte amb el "Combat" per coronar el rei o reina de les Nyacres. L'organització ha volgut apuntar que "es vaconsiderar seriosament suspendre el Combat del rei o reina de les nyacres quan es va publicar la convocatòria de la manifestació per a la llibertat dels presos polítics el mateix dia i hora a Barcelona ja que totes les que estem a l'organització de la Trobada voldríem sumar-nos-hi". Finalment, però, s'ha decidit seguir endavant amb el Combat, que també és un acte reivindicatiu, de recuperació del patrimoni i de fer país i república. Aquest any, més que en cap de les anteriors edicions, reivindiquem la llibertat d'expressió i volem expressar el nostre suport a tots i totes les empresonades i exiliades!

Pel que fa el sopar de glosadors, que és el dissabte a les nou del vespre, com cada any, caldrà recollir els tiquets reservats abans de les vuit del vespre del dissabte, el mateix dia de la Trobada. A partir d'aquesta hora posarem a la venda els tiquets no recollits. El menú tindrà un preu de dotze euros i té les places limitades.

També aquest any la IAEDEN-Salvem l'Empordà col·labora amb la Trobada, preparant i servint-nos aquest sopar per a més de 400 persones. Els beneficis del sopar ajuden a finançar projectes seus i la Trobada de Cantadors d'Espolla.

Podeu consultar tot el programa de la Trobada a la pàgina web.

Prem per veure més contingut per a tu