Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els hotels de Figueres llancen un web per conquerir el mercat de reserves

Els hotelers han arribat a un acord amb l'Oficina de Turisme per difondre el portal entre els visitants

Els hotels de Figueres llancen un web per conquerir el mercat de reservesANDREA BOLCATO

L'Associació Holets de Figueres s'ha llançat a muntar la seva pròpia central de reserves online a través d'un nou web, hotelenfigueres.com. L'entitat ha arribat a un acord amb l'Oficina de Turisme de Figueres per tal que els seus responsables facin difusió d'aquest portal. "Ara, quan a l'Oficina de Turisme atenen visitants que demanen on poden allotjar-se, se'ls informa del nou web i de les facilitats de trobar disponibilitat lliure en algun dels hotels de la ciutat", comenten Josep Barrull i Antoni Piñar, president i tresorer, respectivament, de l'Associació Hotels de Figueres.

Un marcat accent local

Un marcat accent localEl web és, alhora, un aparador dels tretze hotels que formen l'entitat: Hotel Pirineos, Hotel Empordà, Hotel President, Duran Hotel Restaurant, Hotel Restaurant Travé, Hotel Plaza Inn, Hotel Restaurant Bon Retorn, Hotel Rambla, Hotel Ronda, Hotel Los Ángeles, Hotel Europa, Hotel B&B i Hotel Figueres Parc.

Els hotelers han adquirit el compromís amb grans plataformes de reserves per Internet, com Booking o Expedia, que garanteix que, en dates assenyalades en què es mou una afluència de turistes considerable, tanquin disponibilitats per afavorir el portal local.

A banda de la informació sobre cada hotel, sobre la gestió de reserves i sobre el calendari de disponibilitat d'allotjament, el web hotelenfigueres.com també és un espai que facilita informació, preus i condicions especials per visitar el Teatre-Museu Dalí, el Museu del Joguet de Catalunya i el castell de Sant Ferran, a més d'horaris i preus d'autobusos, trens i servei de taxi.

Prem per veure més contingut per a tu