Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Inauguren una senyalització Patrimonial dels llocs més coneguts d'Empuriabrava

Vol oferir als turistes, visitants i ciutadans una ruta del patrimoni cultural de la marina residencial

Inauguren una senyalització Patrimonial dels llocs més coneguts d'EmpuriabravaEMPORDA.INFO

La nova senyalització patrimonial d'Empuriabrava, inaugurada el divendres 11 de maig, vol oferir als turistes, visitants i ciutadans una ruta del patrimoni cultural de la marina residencial.

Aquesta iniciativa del Departament de Patrimoni Històric i els Museus de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries a Empuriabrava ha costat 21.780 euros i inclou un total de vint punts senyalitzats que destaquen amb el patrimoni cultural, arquitectònic, històric i etnològic de la marina residencial. A aquests punts se li sumen també tres cartelleres generals ubicades al llarg de tota la zona urbana d'Empuriabrava (sectors Trabuc, Alberes i Passeig Marítim), si bé les zones del Passeig Marítim i del port del Club Nàutic es torba la major concentració d'indrets senyalitzats.

La idea és permetre al visitant fer un recorregut seguint cada un dels punts i plafons explicatius, que comencen a l'entrada d’Empuriabrava, a l'edifici municipal de Serveis i de la Policia Local, i acaben a la platja petita de la Bocana, al sector Port Primer.

Tots els plafons explicatius estan en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i també en codi Braille, i porten a més un codi QR que enllaça amb els continguts ampliats, imatges i les traduccions de cada un dels punts de l'itinerari patrimonial que es pot trobar al web municipal.

Aquesta és la quarta ruta patrimonial realitzada i senyalitzada per l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, després de la "Senyalització patrimonial de Castelló d'Empúries" (2014), l'itinerari "Carles Fages de Climent" de Castelló d'Empúries, Empuriabrava i els Aiguamolls de l'Empordà i la de les "Cases senyorials de Castelló d'Empúries" (2015).

Prem per veure més contingut per a tu