Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Raquel Cabanas, de l'INS Cendrassos, guanya l'Olimpíada d'Economia local

L'obsequi és una matrícula gratuïta per a un primer curs de qualsevol estudi oficial de la UdG el curs 2018-2019, un iPad i un val Abacus de 100 euros.

Raquel Cabanas, de l'INS Cendrassos, guanya l'Olimpíada d'Economia localINSTITUT CENDRASSOS

L'alumna Raquel Cabanas Canadell de 2n de batxillerat de l'Institut Cendrassos de Figueres ha guanyat la fase local de les Olimpíades d'Economia que es van el passat 18 d'abril a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. Com a premi, la Raquel ha estat obsequiada amb un iPad i un val Abacus de 100 € i, a més, la matrícula gratuïta del primer curs de la Universitat en el cas que es matriculi en un grau oficial de la UdG.

A més, podrà participar, amb totes les despeses pagades, a la fase estatal, que enguany se celebrarà a Santiago de Compostela els dies 25, 26 i 27 de juny del 2018.

L'Olimpíada d'Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l'estudi de l'economia i de l'empresa entre els alumnes de 2n de Batxillerat i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i la universitat.

El lliurament de premis s'ha celebrat aquest divendres, 4 de maig.

Prem per veure més contingut per a tu