Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres a les enfosques, per una qüestió de sostenibilitat

L'Ajuntament apaga els llums de diferents espais públics en el marc de "L'hora del planeta"

Figueres a les enfosques, per una qüestió de sostenibilitat

Aquest dissabte, 24 de març, s'apaguen, durant una hora, els llums de la Rambla, la plaça Josep Pla, les fonts de la plaça de la Palmera, i la façana de la Casa Empordà de Figueres. L'Ajuntament s'adhereix d'aquesta manera a la campanya internacional "L'hora del planeta".

Aquests espais de la ciutat quedaran a les enfosques de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de prendre mesures contra l'escalfament global i la contaminació atmosfèrica, i estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica.

Segons el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Francesc Cruanyes, es tracta "d'una acció simbòlica, però manifesta una voluntat, un propòsit que a Figueres ja estem portant a la pràctica amb la progressiva substitució de la lluminària tradicional per fonts més sostenibles i amb molta sensibilitat pel que fa a la contaminació abusiva". L'Ajuntament de Figueres anima la ciutadania a sumar-se a L'hora del planeta apagant els llums i els aparells elèctrics de les seves llars de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre.

Prem per veure més contingut per a tu