Segueix-nos a les xarxes socials:

Religió

El santuari del Mont reobre les portes, mentre està pendent de més finançament

Busquen donatius per a la segona fase de les obres de restauració, que puja a 34.000 euros

El santuari de la Mare de Déu del Mont va reobrir les portes diumenge passat, amb motiu de la festivitat de Sant Bernat de Menton, patró del món excursionista.

De juliol a setembre, cada diumenge, a la una del migdia, hi haurà celebració de l´Eucaristia, i els altres mesos en què resta obert el santuari s´oficiarà el primer i el tercer diumenge. També es podrà participar en les celebracions litúrgiques de cada temps: els diumenges de Rams i Pasqua, Corpus, Tots Sants, la Immaculada, i la Vetllada de Nadal, el 16 de setembre.

Paral·lelament, s´estan duent a terme les obres del pla d´actuació sobre la restauració dels teulats del santuari. La primera fase, que pujava a 74.169 euros, va permetre arranjar els dos teulats -el de l´església i el de l´hostatgeria-, que miren al nord i que són els que necessitaven una actuació més urgent. Gràcies a la col·laboració desinteressada dels feligresos, van poder pagar prop de 40.000 euros. Ara emprendran la segona fase, que puja a 34.184 euros, una part dels quals els aportaran el Patronat de la Mare de Déu del Mont, el Santuari i el Bisbat de Girona. Per la resta, han tornat a fer una crida per recollir donatius que ajudin a finançar aquesta segona fase de les obres.

Prem per veure més contingut per a tu