Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

ERC de Figueres valora molt positivament que el govern porti a audiència pública l'avanç del POUM

Diuen que l'audiència pública sobre l'avantpla del nou POUM és a proposta d'ERC

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Figueres valora molt positivament que el govern municipal porti a audiència pública l’avanç del POUM.

Un dels punts que condicionaven el suport republicà al Pressupost del 2018 era precisament reprendre el procés de tramitació del POUM durant el primer semestre del 2018. Amb la voluntat d’aconseguir un consistori que fomenti la participació i la transparència, des d’ERC es va posar com a condició en les negociacions del pressupost per l’exercici actual aquesta audiència en els primers sis mesos de l’any. Un exercici de transparència que ha der ser comú en el dia a dia de l’Ajuntament i en la manera de fer en especial del govern.

"El POUM és la pedra angular sobre la que hem de començar a construir la nova Figueres, i per això necessita ser un instrument conegut, entès i assumit per tots els agents de la ciutat, començat pels seus ciutadans", diuen els republicans, afegint que "el nostre sí a tenir un pressupost per Figueres és un sí a l’inici d’una transformació que també ha de ser urbana". És un sí a tenir un nou projecte per Figueres, amb les eines del segle XXI que pertoquen, i amb una voluntat renovada d’entesa a tota la ciutat. En aquest sentit, i en aquelles qüestions que siguin de gran importància per la ciutat, de treballar plegats per aconseguir desencallar temes que són d’interès estratègic per Figueres sempre tindran a ERC al costat. "Només així podrem sumar esforços per una Figueres més cohesionada social i urbanísticament, amb una millor qualitat de vida visquem on visquem, en un barri o altre. Figueres no serà capaç de transformar-se amb un Pla General de fa quasi 40 anys. No podem esperar a aprovar un nou planejament urbanístic que faci front als grans reptes urbans, com poden ser la mobilitat, les àrees verdes, els equipament públics, habitatge o sostenibilitat", apunten.

Cal avançar en l’aprovació i fer-ne partícips a tots els figuerencs i figuerenques. I per això que és necessari exposar a tothom tots els passos que es realitzin per tenir de manera definitiva el POUM. Amb l’avenç de pla es marquen els objectius i criteris generals, així com les línies estratègiques a seguir per definir el POUM final. Per tot això animem a tots els ciutadans a assistir a la sessió.

Prem per veure més contingut per a tu