Segueix-nos a les xarxes socials:

La Jonquera

L'Ajuntament de la Jonquera té 70.000 euros per arreglar un parc dissenyat per nens

Alumnes de l'Escola Josep Peñuelas del Río presenten els seus projectes a polítics i tècnics

L'Ajuntament de la Jonquera té 70.000 euros per arreglar un parc dissenyat per nensFALGUÉS FOTOGRAFIA

Una representació d'alumnes de l'Escola Josep Peñuelas del Río de la Jonquera presenten, aquest dijous 25 de gener, a l'Ajuntament, els projectes que han redactat per reformar el Parc d'en Lloveras.

Els nens i les nenes han treballat els últims mesos en el disseny del parc, a partir de les seves pròpies idees i necessitats, i basant-se en conceptes matemàtics i geomètrics.

Els alumnes donaran a conèixer públicament al consistori diversos plans de millora i arranjament d'aquest espai urbà, el parc de jocs més gran de la Jonquera.

El consistori destinarà enguany una partida pressupostària de 70.000 euros per reformar aquest parc infantil, a partir dels projectes d'adequació que hagin presentat els joves estudiants de l'escola. El govern municipal dona compliment, així, a un dels compromisos adquirits per a aquest mandat.

Aquesta actuació s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de dur a terme, de forma gradual, una reforma integral dels diferents parcs infantils i de seguir empoderant el Consell d'Infants municipal. Aquest òrgan participatiu va néixer el 2006 i s'ha convertit en un espai de debat i de participació dels joves en les polítiques del consistori. L'objectiu del Consell d'Infants és fomentar la reflexió i l'aprenentatge de les dinàmiques i funcionament de la casa de la vila.

Prem per veure més contingut per a tu