Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Creu Roja treballarà contra l'exclusió social a Castelló d'Empúries

Ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament

Creu Roja treballarà contra l'exclusió social a Castelló d'EmpúriesMARC TESTART

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries i Creu Roja han formalitzat aquest dijous la seva col·laboració mitjançant un conveni. El Departament de Benestar Social del consistori castelloní i Creu Roja han iniciat una col·laboració i cooperació per tal de portar a terme accions de serveis assistencials i socials, amb especial atenció als col·lectius i persones amb dificultats per la seva integració social.

Els principals serveis que presta Creu Roja al municipi són les targetes d’aliments, les classes d’alfabetització, ajudes puntuals per atencions urgents a necessitats bàsiques, ajuts a l’exclusió residencial i vestuari i complements per a infants.

A través d’aquest conveni que signaran aquesta setmana, Creu Roja aporta una tècnica, durant sis hores a la setmana, d’atenció directa al Casal Cívic d’Empuriabrava, tots els dijous al matí, per tal de desenvolupar totes aquestes accions.

Tant l’Ajuntament de Castelló d’Empúries com l’entitat humanitària estan molt satisfets amb la col·laboració que van establir temps enrere, i esperen que això només sigui l’inici d’una llarga cooperació.

Prem per veure més contingut per a tu