Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

La Farinera incorpora material tecnològic d'ús per al públic

Facilitaran tauletes als visitants perquè puguin usar una aplicació per conèixer el patrimoni català

La Farinera incorpora material tecnològic d'ús per al públic

L'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries ha adquirit cinc tauletes Samsung Galaxy A6 que posarà a disposició del públic per tal que els visitants puguin fer ús d'una aplicació que permet conèixer al detall les principals peces del patrimoni cultural i artístic dels museus de Catalunya.

L'aplicació permet també accedir a enllaços per a saber-ne més o poder compartir l'experiència a les xarxes socials i està disponible en diversos idiomes: català, occità, aranès, castellà, anglès i francès.

D'altra banda, les tauletes són també una eina d'utilitat a l'hora d'avaluar l'aprofitament pedagògic dels alumnes que realitzen activitats educatives als museus a més de conèixer-ne el grau de satisfacció de l'activitat realitzada. A través de diverses eines, com el Kahoot o el Sòcrates, el museu podrà valorar de manera ràpida i atractiva l'experiència els escolars al museu. Es tracta de programes que tenen un gran potencial per elaborar una bateria de preguntes tot controlant el temps de resposta, inserint imatges o vídeos de youtube, han informat.

A més a més, s'han adquirit llicències de Samsung KNOX, que permeten d'una forma eficaç tenir els mateixos continguts a totes les tauletes de forma unificada i escollir els paràmetres de seguretat i bloqueig de funcions que millor s'adaptin als usuaris del nostre museu. Les eines s'han comprat amb una subvenció de la Diputació de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu