Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador decora les parets del magatzem de la brigada

L'artista Jordi Comas ha convertit en un reclam turístic aquest espai

Sant Pere Pescador decora les parets del magatzem de la brigada

El municipi de Sant Pere Pescador necessitava un magatzem on poder guardar el material de la brigada i no tenir-lo repartit per diferents espais del poble. Per tal d’agilitzar la feina i centralitzar recursos, es van iniciar les obres aprofitant una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOiSC) per a la construcció del magatzem en uns terrenys municipals molt propers a la zona residencial, a la urbanització La Capella.

“Un cop acabat de construir l’edifici, vam veure que podia tenir una doble funcionalitat, ja que les seves grans parets i la seva bona ubicació el podien convertir en un bon aparador de Sant Pere”, explica l’alcalde santperenc, Agustí Badosa.

També havien de ser sensibles amb els veïns d’aquest entorn i integrar un edifici dur en una zona residencial. Per aquest motiu, es va plantejar crear un gran mural artístic on es potenciessin els trets que més caracteritzen el poble: les pomes, la natura i el turisme familiar, entre d’altres. Per a la realització d’aquest projecte, van contactar amb l’artista Fert, pseudònim de Jordi Comas, el qual, amb el seu ull artístic i el seu estil particular ha fet que aquestes dues parets siguin el milor reflex del poble.

Fert s’ha ocupat de reflectir amb exactitud els atractius del municipi i fer-los més visibles als ulls de tothom. Ha aconseguit popularitzar la imatge del municipi amb els seus dibuixos pintats sobre la façana d’una nau.

Prem per veure més contingut per a tu