Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

Gabriel Rufián apadrina la nova secció local d´Esquerra Republicana a Vilafant

L´acte celebrat el dissabte 6 de maig es va iniciar amb els parlaments a la Plaça Major del poble i va finalitzar amb una arrossada que va aplegar 150 persones a la sala polivalent del nucli antic

Gabriel Rufián apadrina la nova secció local d´Esquerra Republicana a VilafantDDG

El portaveu d´Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha apadrinat aquest cap de setmana la nova secció local d´Esquerra a Vilafant. Més de 150 persones es van concentrar a la Plaça Major del poble per seguir els parlaments de Rufián, de la presidenta d´ERC a l´Alt Empordà, Agnès Fàbregas, i del president d´ERC Vilafant, Jordi Rigall. La jornada va finalitzar amb una arrossada popular que es va dur a terme a la sala polivalent del nucli antic del municipi.

Davant la proximitat de la convocatòria del Referèndum, Rufián va afirmar que "no volem canviar una bandera per una altra. Volem canviar-ho tot i fer un país més just al servei de la gent".

Una secció local al servei del poble

L´Executiva d´Esquerra Vilafant està formada per: Jordi Rigall (president), Maria Vidal (Secretaria d´Organització), Anna Pastoret (Secretaria de Finances), Jordi Canela (Secretaria d´Imatge i Comunicació), Teresa Pastoret (Secretaria de la Dona), Sergi Palomeras (Secretaria de Política Municipal) i Albert Baserba (Vocal).

Rigall va destacar la feina que estan duent aterme els tres regidors d´ERC al consistori (Palomeras, Vidal i Pastoret), una feina que "ara es veurà reforçada per la secció local i tota la gent que hi col·labora. Estem a disposició de tots els vilafantencs i, en aquesta línia, treballarem dia rere dia per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans del poble".

Prem per veure més contingut per a tu