Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Ajuntament de Figueres ha rebut la donació del local dels cunicultors

L'associació tindrà dret d'ús d'una part del local del carrer Santa Llogaia durant 30 anys

L'Ajuntament de Figueres ha rebut la donació del local dels cunicultorsEMPORDA.INFO

L'Associació de Cunicultors de l'Alt Empordà ha donat el local de la seva seu social a l'Ajuntament de Figueres, una proposta que es va aprovar al darrer ple ordinari del consistori i que recull la condició de reservar un espai per a l'associació. L'Ajuntament farà obres d'adequació al local, situat a la cruïlla del carrer Santa Llogaia amb González de Soto, i el destinarà a activitats diverses d'entitats socials de la ciutat.

Aquesta setmana, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el tinent d'alcalde Francesc Cruanyes, han visitat l'espai amb el president de l'associació, Antoni Caulas, a qui han agraït la donació en benefici de la ciutat.

Francesc Cruanyes explica que es tracta d'un local "molt ben situat, cèntric i polivalent, que permetrà mantenir un espai reservat per a les activitats de l'associació de cunicultors i desenvolupar alhora, activitats pròpies de les entitats socials figuerenques".

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, "agraeix la donació en benefici de la ciutat" i explica que en els propers mesos es realitzaran les obres d'adequació de redistribució de l'espai interior per posar el local a disposició de les entitats ciutadanes de caràcter social".

L'associació tindrà dret d'ús d'una part del local durant 30 anys.

Prem per veure més contingut per a tu