Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'Ajuntament de Figueres fa una bustiada domiciliària per convocar una reunió veïnal

L'alcaldessa, acompanyada de regidors i un tècnic, volen conèixer opinions sobre manteniment urbà al centre de la ciutat

L'Ajuntament de Figueres fa una bustiada domiciliària per convocar una reunió veïnalSANTI COLL

L'Ajuntament de Figueres ha distribuït un full informatiu bústia a bústia en domicilis del sector centre de la ciutat per convocar una reunió veïnal, per a aquest dijous, 9 de març, a les 19.30 hores, a l'Institut Ramon Muntanter.

Sense títol, amb l'escut de Figueres a la capçalera i un encapçalament en format carta: "Benvolguts veïns/es", la nota exposa: "Des de l'Ajuntament de Figueres volem conèixer la vosta opinió sobre l'estat de l'enllumenat, la recollida de residus, la neteja viària, el manteniment de carrers i voreres, parcs i jardins."

En l'escrit també s'informa que l'Ajuntament ha iniciat una sèrie de trobades amb veïns per poder tractar els temes relacionats amb els Serveis Urbans. A la convocatòria, assisteixen l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip; els polítics responsables de les àrees d'Associacions Veïnals, Serveis Urbans i Mobilitat, i també un tècnic, el director de Serveis Urbans.

El full informatiu el firma l'Ajuntament de Figueres, afegint-hi un número de telèfon de l'administració local i el correu de l'alcaldia.

Prem per veure més contingut per a tu