Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

72 treballs d'alumnes d'ESO opten als Premis Maria Rosa Ymbert de Figueres

Els noms dels guanyadors es donen a conèixer en la commemoració del Dia de la Dona Treballadora

72 treballs d'alumnes d'ESO opten als Premis Maria Rosa Ymbert de FigueresAJUNTAMENT DE FIGUERES

Èxit de participació en l'onzena edició del Premi 8 de Març Maria Rosa Ymbert, en homenatge a la destacada activista social i cultural figuerenca. L'alumnat del segon cicle d'ESO dels instituts de la comarca de l'Alt Empordà han respost a la convocatòria (ja està tancada) presentant un total 72 treballs, 39 dels quals concursen en la categoria literària i 33 en la categoria artística.

El premi el promou el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l'Ajuntament de Figueres, i la Regidora de la Dona, Dolors Pujol, presideix el jurat, format per representants de l'àmbit artístic i d'un grup de dones de Figueres, un responsable del Servei Educatiu de l'Alt Empordà i Alfons Gumbau i Ymbert, que exerceix de membre d'honor.

Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer en el marc de l'acte institucional del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març de 2017. S'atorgaran fins a tres premis per a cada categoria. El primer premi és un iPhone 6 16 GB; el segon, un iPod Touch 16 GB, i el tercer un iPod Nano 16 GB.

El Premi 8 de Març Maria Rosa Ymbert té com a objectiu sensibilitzar els estudiants de segon cicle d'ESO de l'Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere.

Prem per veure més contingut per a tu