Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Les obres de reforma del parc de Bombers de Figueres s'iniciaran aquest 2017

El pressupost d'execució material de l'obra s'estima en 825.000 euros, finançats per Interior

Les obres de reforma del parc de Bombers de Figueres s'iniciaran aquest 2017AJUNTAMENT DE FIGUERES

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha informat en la presentació dels pressupostos del Departament d'Interior d'enguany que s'hi inclou la inversió per a l'inici de la reforma del parc de Bombers de la Generalitat de Figueres. Així ho ha comunicat l'Ajuntament de Figueres a través d'una nota informativa.

El pressupost d'execució material de l'obra s'estima en 825.000 euros. L'esbós del pla es va enllestir a principis del 2016, després que el cos de Bombers de Figueres i el Departament van consensuar les actuacions prioritàries que calia dur a terme. El maig del 2016, l'Ajuntament de Figueres va concedir al Departament d'Interior la llicència d'obres per a la rehabilitació del parc de Bombers de la ciutat.

El projecte preveu la reforma d'una part de l'edifici per encabir-hi un magatzem, àrees de neteja dels equips i quatre places d'aparcament, i l'ampliació d'una altra ala de l'edifici per construir-hi diversos espais d'estada per als bombers, així com una aula, un despatx i el punt de control.

L'Ajuntament de Figueres havia ofert al Departament d'Interior un terreny a tocar la C-260 per construir un nou equipament, però el 2015, com a conseqüència de la delicada situació financera de la Generalitat, el govern català va posposar la construcció del projecte i va iniciar els tràmits per reformar l'edifici actual.

Prem per veure més contingut per a tu