Segueix-nos a les xarxes socials:

Consell Comarcal

ERC vol que el Consell sigui una "administració socialment responsable"

El darrer ple va aprovar una moció per unanimitat que proposa, entre altres mesures, protegir els col·lectius més vulnerables

El Consell Comarcal de l´Alt Empordà ha aprovat per unanimitat la moció Per una administració socialment responsable que ha presentat el grup d'Esquerra Republicana. La proposta, treballada conjuntament amb els sindicats UGT i CCOO, neix amb el convenciment del lideratge i del paper que ´les administracions locals i supramunicipals tenen i han de tenir un paper clau pel que fa al manteniment de la cohesió social i a un repartiment el màxim equitatiu possible dels recursos públics, que permeti garantir una vida digna a tots els seus conciutadans´.

La moció proposa diverses iniciatives per protegir aquells col·lectius més vulnerables així com també sistemes per incentivar les empreses gironines. Alguns exemples passen per potenciar les clàusules socials i ambientals en els procediments de contractació pública, regular les diverses taxes i preus públics que recapten en concepte del serveis que es presten a la ciutadania per potenciar exempcions per a aquelles persones o famílies en situacions vulnerables o donar suport al desenvolupament i el manteniment de les empreses del territori gironí.

La portaveu d´Esquerra a l´ens comarcal, Anna Massot, ha explicat la moció argumentant que ´cal que totes les administracions tinguin un paper més actiu per garantir l´accés de tothom als serveis públics, facilitar la cohesió social i garantir la igualtat d´oportunitats per a tots els ciutadans´.

La moció impulsada per ERC s´ha aprovat també a la Diputació de Girona i també ha començat a rebre el vistiplau a diversos consistoris de la demarcació gironina, així com també de l´Alt Empordà.

Prem per veure més contingut per a tu