Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries prepara les Jornades d'Estudis de la Basílica

Seran les segones, que començaran el 14 de maig amb una conferència sobre l'orgue

Castelló d'Empúries prepara les Jornades d'Estudis de la BasílicaEMPORDA.INFO

El Museu d'Història Medieval de la Cúria-Presó, de Castelló d'Empúries, organitzen les II Jornades d'Estudis de la Basílica de Santa Maria, que tindran lloc els dissabtes 14, 21 i 28 de maig, organitzades conjuntament amb la Parròquia de Santa Maria de Castelló d'Empúries.

Enguany, les jornades estan centrades en "La música de la Basílica de Santa Maria". També serveixen com a commemoració dels 10 anys de la proclamació del títol de Basílica Menor de la Basílica de Santa Maria (2006-2016), alhora que seran el "Memorial Antònia Carbonell i Surroca", l'anterior regidora de l'Àrea de Patrimoni Històric de l'Ajuntament.

La inauguració de les jornades tindrà lloc el proper dissabte 14 de maig, a les 20 hores de la tarda, a la Capella dels Dolors de la Basílica, amb la conferencia "L'orgue de Castelló d'Empúries, un veritable orgue de catedral" a càrrec del Sr. Gerhard Grenzing, restaurador de l'orgue de la Basílica. Prèviament, a les 19.30 h tindrà lloc un breu concert d'orgue a càrrec de pau Riuró, organista de la Basílica, abans de la conferencia; i en acabar la conferencia, es farà una visita guiada a l'orgue a càrrec del sr. Gerhard Grenzing per a tothom qui vulgui.

Prem per veure més contingut per a tu