Segueix-nos a les xarxes socials:

Política

Dues empreses externes estudien els comptes municipals de Roses

L'encàrrec implica la realització de les auditories de les tres societats durant el període 2015-2018

L'Ajuntament de Roses acaba d'adjudicar a dues empreses externes els serveis de control financer i auditoria dels comptes anuals de les societats municipals Port de Roses SA, Serveis Municipals de Roses SA (ROSERSA), i Promoció i Desenvolupament de Roses SL (Piscina Municipal de Roses), control que es ve fent efectiu des de la fundació de cadascuna d'elles.

L'encàrrec implica la realització de les auditories i el control dels comptes anuals i finances de les tres societats durant el període 2015-2018, ambdós inclosos, treballs que es realitzaran entre 2016 i 2019. La voluntat municipal és la de rebre informació sobre l'adequada presentació de la informació financera de cadascuna de les entitats auditades, així com la comprovació específica que els actes, operacions i procediments de gestió de cada societat s'han desenvolupat durant els diferents exercicis de conformitat amb les normes i directrius legislatives.

Entre els aspectes estudiats i avaluats, els auditors vetllaran per l'adequació de les despeses que cada societat realitza d'acord a les finalitats que té encomanades, que les despeses i pagaments són autoritzats pels òrgans competents, la correcta contractació de béns i serveis, els processos de selecció de personal, l'adequació de les retribucions, l'adequació de la situació fiscal i amb la seguretat social, o l'execució del pressupost aprovat i anàlisi de les desviacions enregistrades, entre d'altres.

L'Ajuntament acaba d'adjudicar aquests treballs, un cop realitzat el procediment de licitació corresponent. Les empreses guanyadores han estat Faura-Casas Auditors-Consultors -que s'encarregarà de l'auditoria de la societat municipal Port de Roses SA per un import anual de 4.840 €- i Abante Pich Auditores SLP, que auditarà les societats Serveis Municipals de Roses SA i Promoció i Desenvolupament de Roses per un import total anual de 8.470 €.

Prem per veure més contingut per a tu