Segueix-nos a les xarxes socials:

Control de trànsit

Adif invertirà 14,9 MEUR a l'AVE entre Puigverd de Lleida i Figueres-Vilafant

La companyia ha licitat el contracte d'aquestes actuacions per un període de dos anys

Adif ha licitat un contracte sobre manteniment de les instal·lacions de control de trànsit per al tram de la línia d'alta velocitat Puigverd de Lleida -Barcelona-Figueres amb un pressupost de 14,9 milions d'euros i un termini d'execució de dos anys.

D'altra banda, també s'ha adjudicat el contracte per al manteniment d'aquestes instal·lacions al tram entre Madrid i Puigverd de Lleida per un import de 33,06 milions d'euros. La companyia ha apuntat que l'objecte del contracte és el manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions de senyalització, sistemes de protecció de tren, sistemes bàsics de supervisió de l'explotació i seguretat, equipaments complementaris de vigilància i supervisió, dispositius antidespreniments en boques de túnel i subministrament d'energia en edificis tècnics.

Entre aquestes instal·lacions, hi figuren enclavaments electrònics, circuits de via, el comandament, control i supervisió de desviaments i sensors de rodatge, accionaments, senyalització lateral, ERTMS nivells 1 i 2, ASFA, sistemes d'energia, detectors de caiguda d'objectes, cables d'alimentació i senyalització, caixes de connexió i edificis i sales tècniques.

Prem per veure més contingut per a tu