Segueix-nos a les xarxes socials:

Consell Comarcal

Trenta municipis es beneficiaran del Pla de Foment turístic de la comarca

Aquest pla s'inicia aquest 2015 i finalitzarà el 2017, però la major part de les accions es faran l'any vinent i s'inclouran al pressupost del Consell

El Consell Comarcal ha obtingut la subvenció per al Pla de foment territorial de turisme de la Generalitat. El projecte per al Foment del valor turístic dels espais naturals protegits de l´Alt Empordà pretén potenciar el turisme actiu i sostenible i s´ha treballat i presentat amb la col·laboració dels municipis del Port de la Selva, Llançà, Portbou, Peralada, Castelló d´Empúries, Sant Pere Pescador i el Consorci dels Aspres.

El cost del projecte és de 625.349 €, i la subvenció aprovada és de 312.674 €, que representa el 50% del total. La resta l´aporten els ajuntaments on es realitzen les actuacions més importants, mentre que les actuacions més transversals són a través de l'impost turístic que rep el mateix Consell. El Pla s´ha inclòs en el pressupost del Consell per al 2016, que té previst aprovar el ple d´aquest dimarts, i que s´incrementarà a causa del capítol d´inversions, on, a més del pla de foment del turisme, també hi ha el centre de tractaments de residus -a l´abocador comarcal de Pedret i Marzà.

Aquest projecte que preveu realitzar actuacions a trenta municipis de la comarca és fruit del treball conjunt dels ajuntaments, consorcis i Consell Comarcal de l´Alt Empordà, i parteix de la base del Pla d´acció sectorial en l´àmbit del desenvolupament turístic i del Pla estratègic en l´àmbit del desenvolupament i dinamització econòmica i ocupacional de l´Alt Empordà. A més, té el suport del sector privat, les associacions Empordà Turisme, Càmpings de Sant Pere i Turisme rural Girona, a més a més dels parcs naturals.

Aquest pla s´iniciarà aquest 2015 amb l´adequació, renovació,

Prem per veure més contingut per a tu