Segueix-nos a les xarxes socials:

Millora el servei al territori

Endesa introdueix noves proteccións per a l'avifauna

La companyia ha instal·lat cinc nous dispositius aïllants a diversos punts de la xarxa per protegir les espècies autòctones i migratòries.

Endesa introdueix noves proteccións per a l'avifaunaENDESA

Endesa ha ampliat els sistemes de protecció de l'avifauna amb la instal·lació de cinc nous dispositius aïllants a diferents línies de l'Alt Empordà. Es tracta d'uns elements que redueixen el risc elèctric de les aus en una zona especialment sensible, per on hi transiten diferents espècies d'ocells. Amb aquesta mesura, que respon a la política mediambiental de la companyia per preservar les espècies, es millora també la qualitat del servei a un total de 10.932 clients repartits entre 18 municipis de l'Alt Empordà i del Pla de l'Estany.

Els treballs s'han dut a terme, físicament, als termes municipals de Borrassà, Castelló d'Empúries, Pontós i Vilanova de la Muga. A més de ser una zona de pas en la migració de cigonyes, algun dels punts intervinguts es troba molt a prop de la zona protegida del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. S'hi han instal·lat unes proteccions als aïlladors, grapes d'amarrament i altres punts de la infraestructura per on passa corrent per tal d'evitar possibles descàrregues en cas que alguna au es posicionés sobre el suport i fes contacte. Aquests treballs s'han realitzat en tensió per tal de garantir la continuïtat del servei al llarg del seu desenvolupament.

A més de la seva positiva repercussió mediambiental, aquesta actuació millora la qualitat del servei de tots els clients de les línies intervingudes dels municipis alt empordanesos de Bàscara, Borrassà, Castelló d'Empúries, El Far d'Empordà, la pedania d'Espinavessa (al terme municipal de Cabanelles), Figueres, Fortià, Navata, Pau, Peralada, Pontós, Santa Llogaia d'Alguema, Vilabertran, Vilafant, Vilamalla i Riumors. Així mateix, beneficia també dos municipis del Pla de l'Estany: la pedania d'Orfes (del municipi de Vilademuls) i Vilert.

Aquests treballs responen a la política mediambiental de la companyia de protecció de la diversitat als territoris on opera i comporten, de retruc, una millora de la qualitat del subministrament als clients. Així, la companyia uneix la voluntat sostenible i de protecció de l'avifauna, amb el compromís de servei als seus més de 4 milions de clients a Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu