Segueix-nos a les xarxes socials:

Guardons

El Consell convoca la tercera edició dels premis Nayra

Els guardons reconeixen l'acció de les entitats que promouen la igualtat de les dones nouvingudes

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha convocat la tercera edició dels Premis Nayra de bones pràctiques per a dones d'origen immigrant. Aquesta convocatòria, de caràcter biennal i d'àmbit internacional, té com a finalitat premiar i reconèixer projectes que fomentin la igualtat d'oportunitats de les dones nouvingudes.

Aquest premi reconeix l'acció de les entitats i institucions que porten a terme accions en aquest àmbit i promou compartir coneixement sobre experiències i projectes que tenen com a finalitat la igualtat d'oportunitats de les dones d'origen immigrant.

Poden presentar projectes tots els col·lectius de ciutadania organitzada, entitats i administracions locals d'àmbit nacional, estatal i internacional que hagin dut a terme projectes d'intervenció per a dones d'origen immigrant. Els projectes han d'estar en curs o haver finalitzat durant l'any 2012.

El termini de presentació de projectes ja és obert i finalitza el proper 4 d'octubre. Els projectes s'han de presentar via telemàtica al web de l'Observatori de les Dones Immigrades que trobareu a la pàgina web del Consell on s'inclouen les bases del premis i tota la informació per accedir a aquesta convocatòria.

Prem per veure més contingut per a tu