La consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, ha afirmat que el Govern està treballant per "posar fi a la repressió, per posar fi aquesta situació d'exili que pateix el president Puigdemont i altres persones".

Ho ha dit aquest dissabte en declaracions als mitjans durant la seva visita a la XXXIIa Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt (Lleida) en ser preguntada sobre les declaracions que l'expresident del Govern central José Luis Rodríguez Zapatero va fer aquest divendres.

"És evident que és un assumpte que parlem amb l'Estat, sempre expliquem que és un assumpte importantíssim, de primer ordre, per resoldre el conflicte polític" de Catalunya, i ha afegit que l'amnistia i l'autodeterminació són els objectius de la taula de negociació.

En ser preguntada per les negociacions sobre els Pressupostos Generals de l'Estat, ha contestat: "No estic autoritzada a parlar d'aquest assumpte. En aquest sentit, li passo la paraula i la direcció al grup parlamentari de Madrid, que ha de ser qui negociï els Pressupostos de l'Estat".

Respecte a la fira, ha afirmat que el Govern ha d'estar "sempre al costat de l'economia productiva" de Catalunya, especialment amb aquells productes de qualitat i de proximitat com els torrons i la xocolata a la pedra d'Agramunt.