14 de març de 2021
14.03.2021
L'Empordà

Restriccions Covid a Catalunya: Què es pot fer i què no a partir del 15 de març

Consulta els detalls de les mesures de prevenció i control que el Procicat aplicarà del 15 al 28 de març

14.03.2021 | 06:30
Restriccions Covid a Catalunya: Què es pot fer i què no a partir del 15 de març

El Procicat ha anunciat les mesures de prevenció i control per la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya i que aplicarà i estaran vigents del 15 al 28 de març. Aquestes són algunes de les novetats:

· Mobilitat

Una de les grans novetats pel que fa a mobilitat és l'aixecament del confinament perimetral comarcal per a les bombolles de convivència. Es manté vigent la limitació de l'entrada i sortida de persones de Catalunya, exceptuant aquells desplaçaments adequadament justificats,

· Toc de queda

El confinament nocturn no varia i continua establert entre les 22.00 i les 06.00 hores.

· Restauració i hostaleria

Pel que fa als horaris d'obertura dels negocis de restauració i hostaleria, poden seguir obrint de 7:30 a 17.00 hores. En la resta d'horaris, aquests negocis poden seguir funcionant per a recollida al mateix establiment per part del client o per a lliurament a domicili.

· Comerços

Es permet l'obertura del comerç no essencial i comerços de més de 800m2 de dilluns a dissabte. També reobren les sales de joc amb un aforament limitat. En tots els comerços l'aforament màxim permès és del 30%.

· Activitats esportives

En l'àmbit esportiu, es permeten les competicions federades per als menors de 16 anys i es permet el públic en aquelles que tinguin seient preassignat, a excepció de les competicions estatals i internacionals. L'aforament de públic és del 50% en espais a l'aire lliure i del 30% en espais tancats.

· Cultura


S'aixeca la prohibició de gales, lliurament de premis i festivals. La cultura popular i tradicional està permesa sempre que siguin activitats estàtiques i es faci en espais perimetrats o tancats i amb les mateixes limitacions d'aforament que les activitats culturals i amb públic en seients.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook