El darrer informe del Departament de Salut, del dijous 19 de març a última hora de la tarda, recull que en les últimes hores s'han confirmat 568 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya. Del total de casos acumulats fins ara han mort amb la Covid-19, un total de 82 persones, totes amb patologies prèvies.

Pel que fa al nombre total d'afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 98 persones estan greus. A més, del nombre total d'afectats arreu del país, 384 són professionals sanitaris.

Pel que fa al brot d'Igualada, Salut confirma un total acumulat de 207 positius de coronavirus SARS-CoV-2 des que es va declarar el brot. Set persones estan greus i 24 han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos del brot d'Igualada, 91 són professionals sanitaris.

Des de l'inici de l'epidèmia de coronavirus, s'han comptabilitzat fins avui un total de 82 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19 a Catalunya.

D'altra banda, fins les 19.00 h d'aquest 19 de març, unes 170.000 persones han bolcat informació del seu estat de salut a l'aplicació StopCovid19Cat, disponible des d'ahir al vespre per als diferents sistemes operatius de dispositius mòbils.