29 de octubre de 2017
29.10.2017
40 Años
40 Años

Zoido recorda a mossos, policies i guàrdies civils l'"obligació d'acatar ordres"

En una carta el ministre de l'Interior insta els tres cossos policials a mantenir una "col·laboració lleial" i un "treball coordinat" amb vista al 21-D

30.10.2017 | 17:57

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, recorda als policies estatals, guàrdies civils i mossos d'esquadra la seva "obligació d'acatar ordres, garantir els drets i llibertats de tots i complir amb els mandats recollits a la Constitució i l'Estatut". En una carta dirigida als tres cossos policials que estan a Catalunya el ministre afirma que el Ministeri s'ha "conjurat per solidificar el restabliment de la normalitat democràtica i la convivència a Catalunya" i espera d'ells una "col·laboració lleial" i un "treball coordinat" amb vista a la celebració de les eleccions del 21-D. Zoido afegeix que es compromet a "donar les millors ordres perquè es compleixi i es respecti l'ordre constitucional i de l'Estatut.

La carta, enviada en català i castellà, respon a la nova situació creada a Catalunya arran de l'aplicació de l'article 155 i després del relleu al capdavant dels Mossos.

El ministre de l'Interior es mostra convençut que els tres cossos policials treballaran amb les "quotes més altes de responsabilitat" per tal de "cimentar una col·laboració lleial i un treball coordinat" que ha de contribuir a la celebració, el pròxim 21 de desembre, "de les eleccions autonòmiques".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema