Segueix-nos a les xarxes socials:

Puigdemont farà una «declaració simbòlica» davant el Parlament, segons PDeCAT

Així ho ha informat avui la seva coordinadora general, Marta Pascal, a la cadena britànica BBC

Puigdemont farà una «declaració simbòlica» davant el Parlament, segons PDeCATMarc Martí

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, farà una «declaració simbòlica» dimarts que ve davant el Parlament, segons ha informat avui la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, a la cadena britànica BBC.

Amb aquestes paraules, la dirigent de la formació nacionalista ha deixat entreveure que Puigdemont abordarà la situació actual a Catalunya, però no arribarà a llançar una declaració unilateral d'independència, ha assenyalat aquest mitjà.

Pascal ha indicat que el president de la Generalitat reconeixerà davant el Parlament de Catalunya la validesa del referèndum convocat l'1-0, encara que el Govern espanyol i la Justícia ho hagin declarat il·legal.

Així mateix, recordarà a la càmera que un alt percentatge de catalans van votar a favor de la independència en la citada consulta i parlarà sobre el camí que seguirà el seu Executiu per aconseguir la secessió, ha explicat la coordinadora general del PDeCAT a la BBC.

Puigdemont té previst dirigir-se al Parlament català el dimarts després que el Tribunal Constitucional ordenés la suspensió de la sessió del dilluns, amb la finalitat d'evitar una declaracions d'independència unilateral.

Prem per veure més contingut per a tu