29 de abril de 2017
29.04.2017

Tres joves calen foc amb alcohol a un noi de 17 anys a Torredembarra

29.04.2017 | 06:30

Tres joves van calar foc dijous a un altre noi de 17 anys després de ruixar-lo amb alcohol prop d'una plaça de Torredembarra molt pròxima als dos instituts del municipi, han informat els Mossos d'Esquadra.

La víctima estava ahir ingressada a la Unitat de Cremats de l'hospital del Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades de segon grau en el 9% del cos, especialment al tronc i al coll, amb pronòstic no greu i no es tem per la seva vida, segons ha informat a Efe el centre sanitari.

L'agressió, que investiguen els Mossos d'Esquadra, es va produir ahir cap a les 13.00 hores en una zona boscosa molt pròxima a la plaça de Villars per part de tres joves, que el van ruixar amb alcohol i li van calar foc amb un encenedor en circumstàncies que ahir encara no s'havien acabat de determinar.

El mateix noi va avisar amb el seu mòbil un amic des de la plaça, que va acudir amb un altre noi i en veure la situació, van demanar auxili al primer cotxe que va passar per la zona, que els va portar a tots tres a l'ambulatori i d'allà, van traslladar la víctima en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook