Ciutadans (C's) ha emès un comunicat aquest diumenge a la nit on qualifica el procés participatiu del 9-N de "frau a la democràcia organitzat pel govern català i els partits separatistes". El partit presidit per Albert Rivera ha aprofitat per instar "a PP i PSOE a no emparar Artur Mas" i els ha demanat que "es sumin a la necessitat de convocar eleccions anticipades". C's també ha insistit en el missatge que ha vingut donant durant tota la jornada, reiterant que la formació "no dóna cap validesa a l'acte convocat pel Govern pel 9 de novembre, ja que ha estat suspès pel Tribunal Constitucional i s'ha realitzat sense garanties democràtiques".

Igualment, Ciutadans ha denuncia també "l'absència del govern d'Espanya que no ha fet complir la llei a Catalunya i que ha deixat desemparats els catalans amb la seva inacció". "És necessari que, després d'aquest repte a la democràcia i a l'estat de dret, i després del fracàs estrepitós del Govern en aquesta legislatura, Mas convoqui eleccions amb unes urnes de debò, amb un decret de convocatòria, amb un cens electoral i amb totes les garanties democràtiques", sentencien en el seu comunicat.

Des de C's, per últim, han volgut cridar "a una mobilització massiva dels catalans en unes eleccions perquè Catalunya tingui un govern de tots, democràtic i amb les mans netes".