13 de agost de 2013
13.08.2013

Interior facilitarà una armilla lleugera a cada mosso que la demani

13.08.2013 | 06:30

El Departament d'Interior facilitarà una armilla lleugera a cada agent dels Mossos d'Esquadra que ho sol·liciti a partir d'aquest mes de setembre. Oferirà aquest element a un "preu assequible" ja que estarà finançat en part per la mateixa Generalitat. Des de la conselleria es consultarà a cada centre policial, durant el mes vinent, quantes unitats requereixen. El model escollit pesa 1,3 quilos i permet que el policia de Seguretat Ciutadana la pugui dur sota l'uniforme en serveis ordinaris. El Departament d'Interior recorda que no es tracta d'una peça que formés part de l'equip oficial que vesteixen els mossos i que les unitats especials que, per la seva perillositat, la requereixen, ja en disposen.
Els sindicats policials fa molt de temps que la reclamen per als agents de Seguretat Ciutadana ja que aquests poden patir de manera imprevista un atac. Als cotxes patrulla porten una armilla externa que poden posar-se si tenen temps de reacció -tot i que les seves mides no les fan massa operatives segons els delegats dels sindicats-.
Aquesta nova armilla, que és més lleugera, podran dur-la sota l'uniforme i anar protegits si, com passa a vegades, són atacats durant un servei que d'entrada no feia preveure cap perill però que per diferents raons es van trobar necessitats de dur-la.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema