Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

El Consell Comarcal s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

L'Agència Comarcal de l'Energia i Clima del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, dins de la campanya "enxampats" i en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, presenta una càpsula de vídeo per conscienciar la ciutadania sobre l'estalvi energètic.

El clip audiovisual planteja quatre accions senzilles del nostre dia a dia que ens faran més sostenibles. El personatge d’aquest vídeo d’un minut i mig es deixa els llums encesos, malgasta aigua o deixa aparells en standby. Tot seguit, el protagonista desfà totes les accions.

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha organitzat aquest divendres 29 a les 18.30 hores el taller "Canvia l'energia" al Convent de Santa Clara. L’objectiu és estalviar energia a casa, revisant la contractació d’electricitat, la potència que tenim contractada, l’ús dels electrodomèstics, la producció d’energia amb plaques solars fotovoltaiques i la mobilitat elèctrica i eficient. 

Cartell xerrada informativa Ajuntament de Castelló d'Empúries

La xerrada informativa s’adreça a les persones que vulguin informar-se sobre l’energia que consumeixen a casa per a reduir les despeses energètiques i consumir només l’energia necessària per a realitzar les activitats quotidianes sense perdre qualitat de vida. Per assistir-hi no cal reservar entrada. L’ús de mascareta és obligatori.

L'Ajuntament de Vilafant instal·la tecnologia LED a l'enllumenat públic i comunica que potenciaran l'energia sostenible amb plaques solars a l'escola Les Mèlies.