Segueix-nos a les xarxes socials:

Així són les vistes d'un obrer de la construcció en un gratacel de la ciutat de Nova York

L'home, s'ha fet popular a Internet gràcies a les increïbles imatges que grava mentre realitza un treball en algun gratacel de la ciutat

Així són les vistes d'un obrer de la construcció en un gratacel de la ciutat de Nova York@KEMOSABE3RD1

Una jornada laboral normal per a un obrer de la construcció a Nova York és comptar amb la possibilitat d'haver de pujar a una grua a més de l'altura d'un dels seus gratacels i aguantar el tipus sense sucumbir al vertigen.

Marvin Calju, de quaranta-quatre anys, és obrer de la construcció i usuari actiu de TikTok, xarxa social on comparteix una part del seu treball que el fa una mica especial: les impressionants vistes de la ciutat de Nova York.

L'home s'ha fet popular a Internet gràcies a les increïbles imatges que grava mentre realitza un treball en algun gratacels de la ciutat.

Els vídeos de Marvin ofereixen una perspectiva única de la ciutat i han obtingut milions de visites en TikTok, on els comparteix i on li agrada complaure el seu públic saludant cada vegada que pot.

No obstant això i tot i que les altures formen part del seu suport de vida, Marvin diu que encara no s'ha acostumat a elles.

Prem per veure més contingut per a tu