Segueix-nos a les xarxes socials:

«Gran Hermano VIP»: SOS Racisme denuncia el programa per comentaris xenòfobs

La CNMC estudia les emissions del programa després de rebre una gran quantitat de reclamacions

La Federació SOS Racisme Madrid ha denunciat el programa «Gran Hermano Vip» de la cadena de Telecinco després de rebre més de 50 denúncies respecte al concurs televisiu a la seva pàgina web. La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) i la Federació d'Associacions de Periodistes d'Espanya (FAPE) ha decidit no deixar passar la multitud de queixes que està rebent.

El exconcursant Ángel Garó ha utilitzat expressions com «ves-te'n al teu país», «moro de m ... ..», «ves a fer kebabs» i ha causat que SOS Racisme afirmi que «suposen una vulneració de l'article 57.1 de la Llei 7 / 2010, de 31 de març, General de la Comunicació Audiovisual, que considera infracció molt greu l'emissió de continguts que de forma manifesta fomentin l'odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància personal o social ».

SOS Racisme Madrid s'ha encarregat de recordar a Mediaset que està vulnerant un dels punts del seu codi ètic. Anteriorment el programa va cridar l'atenció a Ángel Garó durant la seva emissió en directe pels seus comentaris xenòfobs, tot i que l'organització no l'ha penalitzat.

Prem per veure més contingut per a tu