Segueix-nos a les xarxes socials:

Un grup de menors clava una fusta al cap d'un nen autista

El petit caminava amb els seus pares per un carrer d'una població britànica quan va ser assaltat

Un grup de menors clava una fusta al cap d'un nen autista

L'assetjament escolar segueix oferint episodis de violència com el que li ha passat a un nen de 9 anys amb autisme. Segons explica el diari britànic 'The Sun', la víctima de l'enèsim atac es diu Romeo Smith, té 9 anys, i viu a la localitat britànica de Mansfield.

El petit caminava de tornada a casa amb els seus pares quan va ser agredit per un grup de nens que li va llençar un tauler d'uns 20 centímetres amb un clau que va impactar a la part posterior del seu cap.

Els seus pares el van portar a urgències d'un hospital perquè li extraguessin el tauler del rani. El petit Romeo va explicar que va ser una experiència aterridora i que el que més por li va donar va ser sentir el clau al cap, palpar-lo però no poder veure'l i pensar que es moriria.

Per la seva banda, la mare del nen va declarar que l'espera perquè els metges l'atenguessin i li treiessin tauler 'cosit' al seu cap amb un clau "va ser terrible", com de pel·lícula de terror, i que la condició d'autista del seu fill, amb dificultat per comunicar-se, va empitjorar encara més aquests moments que tant el petit com la família van haver de viure.

Prem per veure més contingut per a tu