Segueix-nos a les xarxes socials:

Justin Bieber revoluciona la Xarxa cantant 'Despacito'

Participa en un remix de l'èxit de Luis Fonsi que ja han escoltat dos milions de persones

Justin Bieber revoluciona la Xarxa cantant 'Despacito'

L'èxit de Luis Fonsi "Despacito", que passa per ser la cançó en espanyol que més alt ha arribat mai a la llista mundial d'escoltes de Spotify, compta amb un nou impulsor, Justin Bieber, el qual interpreta el tema en una nova versió que acaba de veure la llum.

Sota l'etiqueta #DespacitoRemix, l'enregistrament que conté la veu de l'artista canadenc s'ha convertit avui en un dels "temes del moment" a Twitter i en la plataforma de Youtube supera ja els dos milions de reproduccions després de poc més de 24 hores.

"Come on over in my direction / So Thankful for that, it 's such a blessin' yeah!" arrenca aquesta nova versió en què Bieber canta en anglès al costat dels autors originals del tema, els portoriquenys Luis Fonsi i Daddy Yankee, i en la qual també s'atreveix a entonar, aquest cop en castellà, els versos de la tornada.

Després de 17 anys de carrera i "hits" com la balada "No me doy por vencido", Fonsi va convertir el seu "Despacito" a la tercera cançó més escoltada a Spotify a nivell internacional.

A més, el tema ha superat les deu setmanes consecutives al número 1 de la llista oficial de vendes de senzills a Espanya i el videoclip que l'acompanya és en aquests moments la producció més vista de l'any a Youtube.

Luis Fonsi té previst actuar a Espanya aquest estiu, amb dues cites ja confirmades dins de l'Universal Music Festival de Madrid i el Starlite de Marbella, per presentar el seu novè disc d'estudi, el qual, segons va anticipar a Efe, serà "una barreja de pop , tocs llatins i ritmes urbans "en la línia de" a poc a poc ".

Prem per veure més contingut per a tu