Segueix-nos a les xarxes socials:

Un jugador de bàsquet del Betis confon natzarens amb el Ku Klux Klan

El nord-americà Trent Lockett va expressar a les xarxes socials la seva estupefacció al passejar per Sevilla

Un jugador de bàsquet del Betis confon natzarens amb el Ku Klux KlanTwitter

El jugador de bàsquet del Betis Energia Plus Trent Lockett no sembla encara molt habituat a algunes tradicions espanyoles. Nascut a Golden Valley (Minnesota), el nord-americà va aterrar al club de Sevilla a l'agost del 2016, de manera que encara no ha viscut cap Setmana Santa a terres sevillanes. Aquesta circumstància probablement expliqui la terrible confusió que ha protagonitzat Trent Lockett i que l'ha portat a convertir-se en trending topic.

Passejant aquests dies per la ciutat de Sevilla, l'aler va penjar en diversos missatges al seu Instagram la seva tremenda sorpresa en veure a diversos natzarens amb cucurulla. La cosa no hauria anat a més si no fos perquè el jugador de bàsquet va confondre als natzarens amb membres del Ku Klux Klan.

Afortunadament, els seus seguidors no van trigar gaire a aclarir-li que res té a veure aquesta tradició religiosa amb l'organització racista. El jugador va prendre nota i va aclarir la confusió en les xarxes socials amb un altre missatge: "Té 0 a veure amb el KKK. Aquesta tradició és més de 100 anys anterior al naixement del Ku Klux Klan", ha reconegut.

Prem per veure més contingut per a tu