Segueix-nos a les xarxes socials:

Com veure la 'Superluna' més gran dels últims 70 anys

La NASA ens dóna diversos consells per poder gaudir d'aquest espectacular fenomen astronòmic

Com veure la 'Superluna' més gran dels últims 70 anys

El proper 14 de novembre la lluna estarà a prop, molt a prop nostre. La 'Superlluna' és un fenomen que passa cada certs anys, quan la Terra se situa més a prop del satèl·lit natural i es converteix en una de les imatges més fascinants de la natura.

Tot i que l'última vegada que va passar aquest succés va ser el 2014, l'última vegada que la lluna es va situar tan a prop de la Terra va ser al febrer de 1948.

No obstant això, en aquesta ocasió la lluna es veurà un 14% més gran i un 30% més lluminosa que una lluna plena i estarà situada a uns 48.280 quilòmetres del nostre planeta. D'aquesta manera, es convertirà en la lluna més propera de tot el segle XXI i no es tornarà a repetir fins al 25 novembre 2034.

Per tractar d'observar aquest fenomen és recomanable fugir de les grans ciutats i situar-se en zones fosques. Així mateix, és aconsellable posicionar-se en un punt on la lluna es situï prop de l'horitzó. En el següent vídeo, la NASA ofereix altres consells per poder gaudir de la 'Superlluna'.

Prem per veure més contingut per a tu