Segueix-nos a les xarxes socials:

Una jove francesa retransmet en directe el seu suïcidi per Periscope

La víctima, de 19 anys d'edat i resident al sud de París, havia anunciat que tenia pensat fer alguna cosa

Una jove francesa retransmet en directe el seu suïcidi per Periscope

La Justícia francesa ha obert avui una investigació per aclarir la mort d'una jove que, segons van informar els mitjans locals, es va llançar a les vies d'un tren de rodalies i va retransmetre en directe el seu suïcidi a través de l'aplicació de Twitter Periscope.

La víctima, de 19 anys d'edat i resident a Egly, al sud de París, havia anunciat hores abans als prop de 1.000 seguidors que estaven connectats que tenia pensat fer alguna cosa en directe i els va fer partícips d'una "decepció amorosa", segons l'emissora "France Info".

En l'última seqüència, que ha estat censurada, va posar fi als seus dies tirant-se a les vies al pas d'un tren de rodalies.

El suïcidi va ser gravat igualment per les càmeres de videovigilància de l'estació de Egly. El mòbil a través del qual va difondre la seva mort va ser recuperat per la policia després que els bombers arribessin al lloc dels fets.

La Fiscalia d'Evry i la brigada de gendarmeria de Egly, segons "France Info", han quedat al capdavant de la investigació oberta sobre aquesta mort, de la qual Twitter ha rebutjat pronunciar-se de moment.

Prem per veure més contingut per a tu