Segueix-nos a les xarxes socials:

Un nen amb autisme s'emociona veient Coldplay en directe

Els pares del petit van pujar a Youtube la seva emotiva reacció quan la banda va tocar 'Fix You' en el seu concert

Un nen amb autisme s'emociona veient Coldplay en directeYoutube

La música és la teràpia perfecta per fugir de la depressió, la tristesa i l'estrès. És la gran aliada de l'ésser humà. No només fa que les persones passin un bon moment al ritme de les seves cançons preferides, sinó que potencia la comunicació sensorial i ajuda a transmetre emocions.

Per aixó, Luís i Sandra ho van tenir clar: Coldplay tocava a Mèxic i havien de portar el seu fill, fan incondicional de la banda britànica, al concert.

El passat 16 d'abril, el petit, de 6 anys i amb autisme, va gaudir d'una de les millors experiències de la seva vida. Luís va gravar el moment i tres dies després va penjar el vídeo de les tendres imatges a Youtube. El pare canta al ritme de la banda mentre abraça i besa emocionat el seu fill, que no deixa de plorar.

El vídeo és tot un èxit. S'ha convertit en viral i va camí dels 2 millones de reproduccions. "La meva dona i jo vam decidir compartir el vídeo amb el món sencer." Ho han de veure! You guys #coldplay please need to see this! ", va escriure Luís Vázquez, pare del nen, al seu perfil de Twitter .

La banda britànica no va trigar a posar-se en contacte amb la família: "Aquest tipus de coses fan que tot valgui la pena. Hola, Luís i el teu fill bonic!"

Prem per veure més contingut per a tu