Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia mata un transsexual famós per un vídeo amb el seu gos

El jove, que patia Asperger, va publicar un vídeo en què es veia com el seu gos li ajudava a no autolesionar

La Policia mata un transsexual famós per un vídeo amb el seu gosYOUTUBE

La policia d'Arizona ha matat a trets un jove transsexual nord-americà amb síndrome d'Asperger que es va fer famós per un vídeo amb el seu gos que va pujar a Youtube. Segons informen diversos mitjans nord-americans, els policies van entrar a casa després de rebre un avís dels veïns i el van veure amb un ganivet a la mà, pel que van decidir disparar-li.

Kayden Clarke, de 24 anys, patia síndrome d'Asperger, un trastorn sever del desenvolupament, considerat com un trastorn neurobiològic. El passat mes de juny, el jove va compartir un vídeo a Youtube que es va fer viral a les xarxes socials. Les imatges mostraven com el seu gos li ajudava a no autolesionar mentre patia una crisi.

Fa uns dies, la policia d'Arizona va rebre diversos avisos de veïns de Kayden. Aquests alertaven que intentava suïcidar-se. Quan els agents van arribar, se'l van trobar amb un ganivet a la mà i li van disparar.

Els policies van declarar que van detectar una actitud amenaçant per part del jove i van decidir disparar-li, provocant la seva mort de manera immediata.

Prem per veure més contingut per a tu