La Jazzejada de Vilamaniscle té aquest dijous una cita especial, la del desè aniversari, una commemoració que ha arribat a fer-se possible gràcies a la complicitat de la gent del poble. De dos-cents visitants, la meitat es converteixen en voluntaris aquella nit, explica l’alcalde Ramon Bonaterra: “aquest és el nostre secret i el que ens diferencia de la resta de festivalets, està fet literalment per la gent del poble”. Aquest clàssic de l’estiu compta enguany amb cinc concerts maridats amb set vins i quatre escenaris repartits pel poble per gaudir d’una passejada que cada any movilitza a l’entorn d’unes 2.000 persones, relata Bonaterra. Per commemorar el desè aniversari, tothom qui compri un tiquet, al preu de setze euros, podrà degustar els vins seleccionats, fer un petit soparet i brindar amb el cava Oh! de Celler Oliveda.

Cinc grups convidats

Els convidats en aquesta ocasió són la formació Mirajazz Dixieland, que s’encarrega de donar la benvinguda al públic a l’entrada del poble. Per repartir la música pels diferents escenaris, el Mirador del Suro acollirà a partir de les 21.30 hores la proposta d’Albert Marquès Trio i a continuació Viatjant Painting arribarà a la plaça major per deleitar els assistents. A tres quarts d’onze està prevista a l’Hotel Mas Vivent l’actuació de Milonjazz i el fi de festa arribarà a continuació, a l’escenari de la piscina amb el grup The Slinshots. “Un any més si hi ha superhàbit dels ingressos obtinguts en la Jazzejada, els ingressos obtinguts revertiran en alguna millora del poble, com s’ha fet els darrers anys per arranjar la zona del mirador”.

5 concerts i 7 vins

Els cinc concerts programats s'acompanyaran de set vins,en aquesta ocasió són la majoria del poble: concretament dels cellers Mas Pòlit,

AV Bodeguers, Oliveda, Mas Llunes i enguany el cava Oh! de Celler Oliveda.