El passeig Ciutat de Girona de Salt acollirà aquest diumenge, 11 de maig, la segona edició de la Fira animalista. L'objectiu del certamen és facilitar l'adopció dels gossos de les protectores de les comarques gironines, així com recollir menjar i material per a aquestes entitats. La Fira es podrà visitar de deu del matí a les tres de la tarda.

Enguany, un total de 40 expositors ompliran el passeig, entre els quals hi haurà associacions, botigues i particulars relacionats amb el món animal, com ara escoles d'obediència canina, veterinaris i ensinistradors. Entre els establiments presents hi haurà des dels dedicats a l'alimentació fins als de complements o perruqueria. A més, les mateixes protectores vendran productes per recollir diners per als seus animals, i faran també una recollida de pinso.

La Fira començarà amb una teràpia assistida amb gossos, per després fer una desfilada d'adopció i "dog dancing". Més endavant també es podran veure demostracions d'obediència i trobada d'estupefaents, atac i defensa. Al llarg de tot el dia hi haurà un concurs de dibuix, se sortejaran regals i s'organitzaran xerades, demostracions i consells sobre com passejar un gos. Finalment, es podrà trobar un consultori gratuït d'etologia i comportament caní, així com una passejada amb ponis i pintada de cares a la mainada.