El sènior femení del Vilafant, entrenat per Jordi Mallorquí, va guanyar a la pista del Roda (52-61) i segueix en segona posició de Segona Catalana en el seu segon any a la categoria, amb un balanç d'11 victòries i quatre derrotes, a només un punt del Tordera, amb qui es trobarà l'11 de febrer.

Per la seva banda, el sènior masculí de l'Escala va caure per 100-56 a la pista del líder de Primera Catalana, el Mataró B. Els d'Albert Clopés van oposar resistència només en els primers minuts de jocs, però al final del primer quart el marcador era de 26-10, i al final de segon 59-26. A un esglaó per sota, el Vilafant masculí va tornar a caure contra el Sant Celoni (66-78).

Després d'una part on els de Bru Rovira van estar més encertat, els vallesans van fer un molt bon tercer quart (13-33) que els va permetre agafar l'avantatge suficient per endur-se els dos punts. A Tercera Catalana, l'Adepaf, igual que l'Escala, també es va veure superat amb contundència a la pista del líder (98-53), el Farners. Els de Jordi Marull ja perdien 35-13 en el primer quart, un desavantatge que es va ampliar durant la resta de períodes.

L'Escolàpies, invicte

Ja a Tercera Territorial A, en la segona fase del grup 2 l'Escolàpies va tornar a guanyar, 65-69 contra el Tossa. Els de Tete Quirante porten un ple de victòries (4) i són primers del seu grup. A la mateixa lliga juguen el Grifeu de Llançà i l'Escala B, que s'enfrontaven aquest cap de setmana i que van guanyar els llançanencs per un clar 90-77. Finalment, en la segona fase del grup 1, el que opta a pujar a Tercera Catalana, el Castelló va perdre 57-68 davant del Cellera Amer A després d'un partit d'alts i baixos.

Pel que fa a sots-25, l'Escolàpies va guanyar a la pista del Bescanó 57-60 i segueix invicte en els quatre partits disputats i el Roses va fer el mateix a la pista del Lloret 55-63 i també segueix invicte. De fet, els dos equips altempordanesos comparteixen lideratge de la categoria.

L'Escala i el Roses guanyen

A Tercera Catalana femenina l'Escala segueix imparable. Les noies que entrenen Susi Martí i Pau Esponellà han guanyat els tres partits de la segona fase i, de fet, no n'han perdut cap en el que va de temporada. La víctima aquest cop va ser el Salt (69-43) -a la foto-, que tot i començar bé el partit es va anar desinflant a còpia que passaven els minuts.

Qui també va guanyar va ser el Roses, el primer triomf de la segona fase, contra el Sarrià de Ter, 65-56. El partit es va decidir en l'últim quart (18-11) que va trencar la igualtat que regnava fins al moment en el marcador.

En el segon grup de la categoria, l'Escolàpies va perdre a casa contra el Sant Julià de Ramis 51-62 i encara no coneix la victòria en aquesta segona fase.