El davanter Sergi Arranz no ha tardat ni una setmana a trobar equip després de deixar el Peralada pels desacords amb l'entrenador. El màxim golejador verd-i-blanc es convertirà en un reforç de luxe per al Palamós, equip que, juntament amb el Figueres i el Mollet, lluita per pujar a Tercera Divisió. En el club degà de Catalunya Arranz coincidirà amb el tècnic que li ha donat millor rendiment des que va deixar de ser juvenil, Edu Vílchez. L'entrenador palamosí i el davanter, de 22 anys, van coincidir a les files del Peralada el curs passat, on l'equip verd-i-blanc va acabar en un excel·lent cinquè lloc a Primera Catalana gràcies als gols de Pol Compte (23) i els del mateix Sergi Arranz (18). Precisament, Arranz, amb passat unionista, es veurà les cares amb Pol Compte el proper dia 4 de març (12 h) a l'Estadi de Vilatenim, ja que el Palamós visitarà el Figueres en el derbi empordanès en horari matinal.

Aquesta temporada, el davanter figuerenc havia marcat 7 gols en els 16 partits que havia disputat amb la samarreta del Peralada, i divendres passat va posar punt i final en el club peraladenc després de debatre-ho amb l'entrenador Joan Fàbrega. El tècnic peraladenc, fitxat el mes de gener en el lloc de Nacho Castro, no admet que un jugador, encara que sigui per raons acadèmiques, s'entreni un sol dia amb l'equip. No obstant això, Arranz assegura que Fàbrega s'havia compromès a buscar-li un equip de Barcelona per exercitar-se entre setmana, però a l'hora de la veritat només acabava entrenant els divendres. A més a més, tot i tenir permís del club i de l'entrenador per absentar-se en el partit de fa dues jornades contra el San Lorenzo, a Fàbrega no li va fer gràcia quedar-se sense el seu pitxitxi en un duel que va acabar amb 0-0 i amb el Peralada situat en zona de descens.

Ara, Arranz iniciarà una nota etapa a un Palamós on competirà a la davantera amb jugadors contrastats com Javi Revert, pitxitxi de la categoria amb 13 gols, Francesc Guitart o Marc Vila (4). Des que va deixar l'etapa de juvenil a la Fundació Esportiva Figueres, Arranz ha vist porteria amb facilitat en els equips on ha militat, entre Primera Regional i Primera Catalana: Vilamalla (12) a la temporada 2008/09, Figueres (16) a la 09/10, i Peralada (18) a la 10/11.