El fotògraf Antolín Avezuela ha programat com a activitat de cloenda de mostra de fotografies 'Guerilla Nation', que finalitza aquesta setmana, una taula rodona per analitzar les fotografies i conèixer les vivències de l´artista.

L'acte que tindrà lloc aquest dissabte 23 de juliol, a les 19h, al Centre Cultural Sant Domènec, comptarà amb la participació de Jordi Font, director del Museu Memorial del Exili (MUME), Arturo Rodríguez, fotoperiodista reconegut amb dos World Press Photo Awards, Jordi Gispert, director de la Llibreria-Espai 22 de Girona, artista i comissari, i Antolín Avezuela, fotoperiodista i autor del projecte Guerrilla Nation.

Antolín Avezuela (Madrid, 1978) ha il·lustrat la guerra civil birmana mitjançant deu retrats de guerrillers de diverses ètnies. Amb aquesta proposta ha volgut mostrar el rostre humà d'un conflicte bèl·lic que va començar fa més de seixanta anys.

Les fotografies, amb un clarobscur molt marcat, intenten personalitzar els combatents que han lluitat contra els diversos governs democràtics birmans. La mostra es pot veure a Peralada fins al 24 de juliol i després començarà una gira per galeries de Barcelona, Madrid i altres ciutats de l'Estat.