Roses

Anna Maria Puig parlarà sobre els treballs arqueològics al Puig Rom

A Ca l'Anita es parlarà dels objectius del projecte que també vol dur a terme un programa de conservació i difusió del jaciment

04.05.2016 | 09:47
Imatge dels treballs arqueològics

L'any 1947 va ser el darrer en què el jaciment arqueològic del puig Rom va ser excavat. Des del 2014, la Universitat Rovira i Virgili encapçala un nou projecte de recerca que pretén estudiar aquest poblat de cronologia visigòtica, considerat un monument paradigmàtic entre les fortificacions d'aquest període històric, poc conegut, i amb un jaciment en el seu interior cabdal per conèixer el tipus d'hàbitat de l'època. Dijous 5 de maig, a les 20h, Anna Maria Puig Griessenberger, farà una conferència a Ca l'Anita sobre els treballs arqueològics que s'han fet al puig Rom.

Els objectius del projecte no són només científics sinó que també vol dur a terme un programa de conservació i difusió del jaciment amb la voluntat de posar en valor les seves restes arqueològiques, rendibilitzar-les i transferir els resultats de la recerca als visitants i a les persones interessades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema