El cap de llista de Catalunya Sí que es pot, Lluís Rabell, va collir els aplaudiments del miler de persones que van assitir a l'acte de la seva formació al barri del Carmel de Barcelona quan va demanar als assistents: "somrieu perquè els nostres estan arribant, somrieu perquè ho vam fer al maig, somrieu perquè ho aconseguirem al setembre i somrieu perquè a final d'any us asseguro que ens menjarem els torrons sense Rajoy".

Rabell va assegurar que ara "sí que és possible canviar les coses i obrir un nou camí d'esperança i liderar el canvi en aquest país i preparar el canvi a tot Espanya". "I no estem sols, ja fa anys que està creixent un moviment que brota de les entranyes de la societat, que va néixer el 15-M i que té continuïtat en les marees, en la gent que surt al carrer", va assenyalar el presidenciable de Sí que es Pot, que va afegir que "ha canviat l'imaginari col·lectiu de la societat i això és el que els fa por als poderosos".

A l'acte també hi va estar present Pablo Iglesias, líder de Podem, que va instar les classes populars i treballadores a votar aquest 27-S perquè "la Catalunya de l'extraradi és més Catalunya que cap altra". El cap de files de la formació morada va assegurar que ells "no són sords" al reclam nacional però que és "incompatible" un futur millor fent Artur Mas president. Iglesias va destacar que no comprèn per què la gent d'esquerres treballa per investir "qui va votar l'amnistia fiscal i la reforma laboral". "No entenc que Lluís Llach estigui més a prop de Mas que de nosaltres", va explicar. També va cridar a votar el 27-S a les classes populars i perquè tingui pes "l'extraradi que no els agrada". "La Catalunya d'extraradi és més Catalunya que cap altra i ha de sortir a votar a les catalanes perquè s'ha de treure els corruptes, que treuen la bandera que els embolcalla per no parlar dels comptes", va dir.