Segueix-nos a les xarxes socials:

Consells de neteja

Els trucs (gratis) per multiplicar l’eficàcia del teu aspirador

No es necesario gastar mucho en nuevos accesorios o en un aparato muy potente

Els trucs (gratis) per multiplicar l’eficàcia del teu aspirador

La neteja de casa ha anat evolucionant des que fa segles es netejava el terra agenollat i a mà. Ja en el Renaixement van néixer els primers prototips d’escombra: un grapat de branques lligades.

Posteriorment, les fibres utilitzades es van anar perfeccionant fins arribar a les actuals, fetes de crin. I ja al segle XX van néixer els aspiradors i els robots aspiradors, cada cop més sofisticats, més potents i amb més accessoris.

Però també hi ha un truc que et permetrà multiplicar l’eficàcia del teu aspirador i netejar fins al lloc més recòndit de casa sense invertir en un aparell més potent ni en nous accessoris.

Fabrica els teus accessoris

I amb un estri ben barat: un rotllo de paper higiènic o de cuina. Només has d’aixafar el rotllo i donar-li la forma dels racons (és a dir, doblegar-lo per la meitat) i col·locar-lo a l’extrem del tub de l’aspirador, unint-lo amb cinta americana o adhesiva i aspirant les cantonades.

Si per contra t’interessa aspirar escletxes com les del teclat d’un ordinador, per exemple, n’hi ha prou que col·loquis una tapa de plàstic o cartró fi al tub de l’aspirador al que prèviament li hauràs fet un forat circular amb un cilindre petit si es tracta d’un cartró o amb un encenedor si la tapa és de plàstic. Així podràs aspirar més fàcilment els forats sense arrencar les tecles per la força succionadora de l’aspirador.

Prem per veure més contingut per a tu