Segueix-nos a les xarxes socials:

Valen menys de 8 euros

Amb aquestes malles de dona de Lidl, el fred ja no serà excusa per no fer exercici

Amb aquestes malles de dona de Lidl, el fred ja no serà excusa per no fer exerciciReuters / Stephane Mahe

La cadena de supermercats alemanya <strong>Lidl</strong> fa més de tres anys que ven a Espanya productes del que anomena la seva <strong>secció de basar</strong>, una selecció d’articles de les seves marques pròpies exclusives de modallar i oci (Silvercrest, Esmara, Crivit, Parkside, Florabest, etc.), de molt èxit entre els seus clients.

I una de les seves últimes novetats, a preus realment assequibles, són les malles tèrmiques de dona, que s’estan convertint en un èxit de vendes tant a les botigues físiques com a través d’internet.

Les peces tèrmiques són un tipus de roba de protecció per al fred que s’utilitzen per mantenir el cos calent en condicions de temperatures baixes. I aquestes malles tèrmiques solen estar fetes de materials tècnics que ajuden a retenir la calor corporal i a repel·lir la humitat.

Activitats a l’aire lliure

Són ideals per a activitats a l’aire lliure a l’hivern, com l’esquí, el senderisme, etcètera. A més, són transpirables i còmodes, cosa que permet una llibertat de moviment durant l’esport.

Algunes de les característiques de les malles tèrmiques de dona de Lidl són les següents:

  • Estan fetes amb materials d’alta qualitat, per exemple, el polièster i l’elastà. Per això són suaus al tacte i còmodes de portar.
  • Permeten la transpiració, cosa que ajuda a mantenir la pell seca i còmoda.
  • Les malles tèrmiques de dona estan dissenyades per retenir la calor corporal i ajudar a mantenir el cos calent en condicions de temperatures baixes.
  • A més, són fàcils de rentar i eixugar, cosa que les fa ideals per utilitzar en activitats a l’aire lliure.

En general, les malles tèrmiques de Lidl, que tenen butxaca per a claus integrada a la cintura, són una opció excel·lent per als que busquen roba de protecció per al fred d’alta qualitat i a un preu assequible, ja que només costen 7,99 euros. Aquestes malles tèrmiques són ideals també per a homes i criatures, i estan disponibles en diferents talles i colors.

A més, per només 5 euros més (12,99 euros), unes de cintura alta extraampla. Disponibles en blau i en negre, tenen efecte modelador per estilitzar la figura.

Prem per veure més contingut per a tu